1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız6 Yıldız7 Yıldız8 Yıldız9 Yıldız10 Yıldız (Henüz Puan Verilmemiş)
Loading...

Teamfight Tactics (TFT) Nasıl Oynanır?

30 Haziran 2019, Pazar, 18:27:08

Nasıl Oynanır?

  • Maçtaki sekiz oyuncunun her birinin, birim yerleştirme bölümleri bulunan satranç tahtasına benzer tahtaları vardır.

  • Oyun, bu oyun tahtalar arasında bir dizi savaş turunda gerçekleştirilir.

  • Para birimi olan (Gold) Altınları kullanarak her turun başında ekibinize yeni şampiyonlar kazandırırsınız. Daha sonra bu birimleri tahtanıza konumlandırırsınız.

  • Savaş başladığında rakip sizin tahtanıza gelir ve sahadaki şampiyonlar birbiri ile savaşır. Birimleri tamamen yok edilen taraf savaşı kaybeder ve rakibinin sahadaki şampiyonuna göre hasar alır.

  • Her savaştan sonra Altın kazanırsınız ve bazı turlarda rakiplerden şampiyonlarınızı geliştirmek için kullanabileceğiniz (item) eşyalar düşer.

  • Eşyalar ve aynı tip şampiyonlar birleştirilerek daha güçlü eşyalara ve şampiyonlara yükseltilebilir.

  • Her şampiyonun (Class) sınıf ve (Origin) kökeni vardır ve belli koşullar sağlandığında bu şampiyonlar bonus etkiler kazanır.

  • Canı 0 olan oyuncular oyundan atılır ve en son ayakta kalan kişi kazanır.

Paylaş

4 defa okundu.

Yorum

*
*