1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız6 Yıldız7 Yıldız8 Yıldız9 Yıldız10 Yıldız (Henüz Puan Verilmemiş)
Loading...

Diablo 3 Barbarian Skiller,İnceleme,Rehber

5 Haziran 2012, Salı, 23:55:11

Barbarian Sınıfı Diablo 3 oyunundaki en dayanıklı ve  en güçlü melee damageye sahip karakterdir.Barbarian karakteri Diablo serilerinde bir mihenk taşı olarak görülür ve serinin bütün oyunlarında görülen bir karakter sınıfı olarak bilinir.Barbarian karakterinin yapmış olduğu saldırılarda en önemli etken şüphesiz elindeki itemdir.

Oyun Hakkında Genel Bilgiler

Barbarianlar kısacası oyundaki en vahşi,en somut ve en kaslı:) sınıftır ve sadece bu özellikleri ile bile bu karakteri seçmek için başlıca etmendir.Barbarian seçmenin en büyük avantajı ise düşmanlarla birebire girmenizin diğer sınıflara göre daha kolay olması.

Diablo 3 oyununda Barbarian enerjisini Fury adı altında bulunan kaynaktan alıyor ve skilleri fury yardımıyla kullanabiliyor.Fury nin dolması için belirli bir süre yaratıklarla birebir savaşmanız gerekiyor.Fury dolduğu anda kullanacağınız skiller ile düşmanlarınızı bozguna uğratabilirsiniz.Fury nin dolabilmesi için Fury generator skillerini kullanmalısınız.

Skillere Bakacak olursak;

Cleave:Silahınızı daha hızlı savurmanızı sağlayan kırmızı kırbaç görünümünde bir skilldir.Silahınızın gücünü arttırarak vurmasını sağlar.

Ground Stomp:Bu skill etrafınıza toplanan ve size hunharca saldıran düşmanlarınızı geçiçi olarak sersemletmenizi sağlıyor.

Leap:Belirli bir alanda Barbarianın zıplayarak hasar vermesini sağlayan bir skill.

Seismic Slam:Yere vurduğunuz silahın dalgalar oluşturmasını ve düşmanlarınıza hasar vermesini sağlayan bir skill.

Whirlwind:Karakterinizin dönerek adeta bir hortum şeklinde etrafına yaklaşan herşeye zarar vermesini sağlayan bir skill.

Threatening Shout:Karakterinizin Etrafınızdaki düşmanlara  bağırması sonucu etrafınızdaki düşmanların damagesinin 15 saniyeliğine yarı yarıya indiren bir skill.

Weapon Throw:Elinizdeki weaponu(silahı) düşmanlarınıza fırlatmanızı ve ciddi hasarlar vermenizi sağlayan bir skill.

Rend:Özellikle teke tek vslerde nokta atışları yapmanızı sağlayan bir skill.Elinizdeki itemin %210 u kadar vurabilmenizi sağlıyor.

Frenzy:Ardı arkakası kesilmeyen vuruşlar yapabileceğiniz her vuruşta  %15 hızı arttıran toplamda %75 hız arttıran bir skill.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter

3.581 defa okundu.

Yorum

*
*