PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – Hayat Kurtaracak “TAKTİK & STRATEJİ” Rehberi

26 Kasım 2017, Pazar, 17:56:21

5C7AA303-957D-4781-91B1-210DFD4E489E

Hayat Kurtaracak “TAKTİK & STRATEJİ” Rehberi

1-) Loot atarken eşyaları “F” tuşuna basıp almak yerine eşyaların üzerine gelerek “TAB” tuşuna basıp almanızı öneririz. Hem yanlışlıkla gereksiz eşyalar almayı önlemiş olurusunuz hem de daha seri loot atarsınız. Olabildiğince her konuda hızlı ve seri davranın!

2-) Açık alanda koşarken düşman size sıkmaya başlarsa zikzaklar çizin düşmanın kafasını karıştırın en yakın ağaç, kaya v.b bir yerde cover alın ardından el bombalarınız ve sislerinizi fırlatın. Gerekirse hepsini fırlatın eğer safe sizde değilse pushlayın (Tek çare olduğu için) (duo-squad atıyorsanız etrafını sarın) eğer safe sizde ise adamları bekleyin yerlerinden çıkınca işlerini bitirin.

3-) Alan iyice daraldığı zaman asla ama asla beyaz çemberin en ortasına geçmeyin olabilidiğince beyaz çemberin ucunda cover alın ki hedef olmayın ortada çatışan gruplar varsa o anki duruma göre indirebilirsiniz ama unutmayın bunu yaparsanız yeriniz belli olacak!

4-) Adam öldürdüğünüz zaman almanız gereken lootları seri seri alın eğer loot başında oyalanırsanız çok fazla zaman kaybedersiniz bu da sizin için hiç iyi olmaz. Örneğin loot attıktan sonra bir baktınız AKM’nizin Ext. Quickdraw (uzatılmış hızlı çekim) şarjörünü almayı unutuşsunuz ve baya yol kat ettiniz asla geri dönmeyin bir şarjör sizi her zaman 1. yapmaz. Riskleri göz önünde bulundurun.

5-) Bazen önünüz de sağınız da solunuz da her tarafınızda çatışma olur ve siz zor durumda kalırsınız coverınız olmaz bu tarz durumlarda çalı, çırpı gibi yerlerde “Z” basarak çatışmanın dinmesini bekleyin. Ardından etrafta hayatta kalmış adamların yerlerini belirleyip onları öldürebilirsiniz. Öldürdükten hemen sonra loota yapışmayın 😉

160 defa okundu.

Yorum

*
*