Knight Online Rogue Rehberi

27 Temmuz 2012, Cuma, 7:02:31

Knight Online tüm zamanların en sevilen Online oyunlarından biridir. Her ne kadar 2008 yılındaki kadar popüler olmasa da oldukça geniş bir oyuncu kitlesi Knight Online oynamakta. Oyunu bu denli popülerleştiren etken ise PvP sisteminin oldukça başarılı olmasıdır. Mage, Priest, Warrior ve Rogue gibi 4 ayrı karakterin etrafında dönen oyunda bilindiği üzere en çok oynanan ve popüler karakter ise Roguelardır. Rogue’ları bu kadar popüler kılan ise gelişmiş kombo sistemi, gerçek bir avcı olması ve tüm oyunculardan daha hızlı hareket edebilme özelliği gibi özellikler sayılabilir. Rogue Minor Kombo yaparak canını çok hızlı bir şekilde doldurabilir ve savaş anında sıkıştığı zamanlarda Light Feet skill’i ile anında o bölgeden uzaklaşabilir.

Oyun Hakkında Genel Bilgiler

Rogue’ları farklı kılan en önemli özelliklerinden biri ise Assasin ve Archer gibi 2 ayrı şekilde oynanabilmesidir. İster uzaktan düşmanı delik deşik eden bir okçu(archer) olabilir, ister görünmezlik özelliği ile düşmanlarına korku salan bir suikastçı(assasin) olabilirsiniz.

Bilindiği üzere Knight Online’da birçok PvP(savaş) ortamı bulunuyor. Bunlardan ilki Ardream. Ardream 59 level’a kadar oyuncuların karşı karşıya geldiği bir alan.

Ardream Rogue Kullanıcıları İçin

Ardeam Assasin kullanıcıları için olan önerilerimiz;

Giysi olarak önerimiz Rogue Chitin Armor‘dur.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck Olarak Warrior Pendant, yüzük olarak Ring Of Life veya Ring Of Felankor, küpe olarak Rogue Earing.

Sizlere olan önerimiz bütçenizin yettiği kadarıyla silah olarak uniqe silah kullanmaya çalışın neden diye sorarsanız; uniqe silahlarda bulunan Lightining Damage, Flame Damage, Glacier Damage seviyesi yüksek olduğu için damagelerinizde 100 ile 200 arası bir oynama çok rahat görebilirsiniz. Önerilen Silahlar; Assasin 2 silah kullandığı için sağ ele takılan silahın atak seviyesinin fazla olması dikkat etmelisiniz, sol ele takılan silahın uniqe olmasına ve verdiği özelliklerin iyi olmasına dikkat etmelisiniz. Örneğin sağ ele Shard sol ele Sherion, sağ ele Shard sol ele Dark Vane, sağ ele Sherion sol ele Dark Vane , sağ ele Shard sol ele Cold-Hearted Dagger öneririz.

Ardeam Archer kullanıcıları için önerilerimiz;

Giysi olarak önerimiz Rogue Chitin Armor‘dur.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck Olarak Warrior Pendant, yüzük olarak Ring Of Life veya Ring Of Felankor, küpe olarak Rogue Earing.

Bow olarak sizlere önerim tek bir tanedir oda Eagle’s Eye’dir

Ronark Land Base Rogue Kullanıcıları İçin

Level 69 a kadar oyuncuların karşı karşıya geldiği Ronark Land Base oldukça zevkli bir PvP alanına sahiptir.

Ronark Land Base Assasin kullanıcıları için önerilerimiz;

Giysi olarak Mythril Set‘dir.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck Olarak İron Neck, yüzük olarak Ring Of Life veya Ring Of Felankor, küpe olarak Howling Rooster.

Silah olarak sizlere önerimiz direk olarak Dual Dark Vane veya Dual Sherion.

Ronark Land Base Archer kullanıcıları için önerilerimiz;

Giysi olarak Mythril Set‘dir.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck Olarak İron Neck, yüzük olarak Ring Of Life veya Ring Of Felankor, küpe olarak Howling Rooster.

Silah olarak sizlere önerimiz tek önerim Eagle’s Eye.

Ronark Land Rogue Kullanıcıları İçin

Ronark Land oyunun en profesyonellerinin karşı karşıya geldiği bir mekandır.83 level’a kadar ve genelde 83 level birçok oyuncu ile karşı karşıya gelirsiniz. Bu haritalarda başarılı olmak istiyorsanız en aşağı 80 level olmalısınız.

Ronark Land Assasin kullanıcıları için önerim;

Giysi olarak Krowaz Assasin Set‘dır.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck Olarak İron Neck, yüzük olarak Ring Of Life veya Ring Of Felankor, küpe olarak Elf-Metal Earing.

Silah olarak önerim sağ ele Raum sol ele varsa Flame Shard(quest İtemi) yoksa da Dark Vane‘dir.

Ronark Land Archer kullanıcıları için önerim;

Giysi olarak Krowaz Assasin Set‘dır.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck Olarak İron Neck, yüzük olarak Ring Of Life veya Ring Of Felankor, küpe olarak Elf-Metal Earing.

Silah olarak tek önerim WindForce‘dır.

Rogue Gelişim Türleri

  • Klasik: Rogue’lar arasında en yaygın olarak kullanılan bu gelişim şeklinin amacı, oyundaki en iyi zırhları giyip maksimum defansa sahip olmaktır.
    Klasik gelişim şeklinde, oyunun başından itibaren seviye atlandığında kazanılan puanlar, 2’si Dexterity’ye ve 1’i Health’e olmaz üzere dağıtılır. Bu dağıtımın amacı, hasar-sağlık ve silah-zırh dengesini korumaktır. Health puanı 90’a ulaştığında bir süreliğine bütün puanlar Dexterity’ye verilir. Health’e 59. seviyeye gelindiğinde 1, 60’ta da 3 puan daha verilerek 94 puana ulaşılır; böylece karakter Master görevini tamamlandıktan sonra Chitin Shell zırh giyebilecek duruma gelir.
  • Full Plate (FP): Bu gelişim şeklinin amacı ortalama bir seviye zırh giyip, özellikle düşük seviyelerde klasik gelişim şekline göre daha yüksek hasar verebilmektir. Ayrıca Full Plate zırhları elde etmek, Chitin ve Chitin Shell zırhlara göre çok daha kolaydır.
    Bu gelişim şeklinde, oyunun başında aynı klasik gelişimdeki gibi dengeli bir puan dağıtımı yapılır. Health 82’ye ulaştığında karakterler Full Plate Pauldron giyebilecek duruma gelirler ve bu aşamadan sonra bütün puanlarını Dexterity’ye verirler.
  • Paper: Bu gelişim şeklinin amacı maksimum hasarı elde etmektir. Health’e puan harcamadan giyilebilecek zırhların en iyisi olan Plate zırh kullanılır, paper terimi de diğer zırhlara göre kağıt kadar ince olan bu zırhlara yöneliktir. Oyunun başından itibaren bütün puanlar Dexterity’ye verilir.
    Paper rogue’lar özellikle düşük seviyeli okçular tarafından kullanılsalar da, kolay öldükleri için fazla tercih edilmemektedir.

Not: Rogue’lar istedikleri zırhı giyebilecek kadar Health puanına sahip olduktan sonra her türlü gelişim şeklinde azami sınır olan 255’e ulaşılıncaya kadar puanlarını Dexterity’ye yatırırlar, Ardından puanlarını Health’e vermeye devam ederler.

Önemli:Knight Online’nın son zamanlarda başı hileyle derttedir.İllegal programlar oyunu zayıflatsa da bu Rogue rehberini bütün Knight Online oyunlarında uygulayabilirsiniz. Ayrıca burada verilenler sadece tavsiyedir uymak ve uymamak sizin elinizdedir. Oyundaki itemler zamanla daha da güçlenebilir 

15.486 defa okundu.

Yorum

Yazan : kimkio mert | Tarih : 24 Şubat 2014, Pazartesi, 17:31:51

Merhaba iyi gunler,
Ardeream asaa diziyorum kupe olarak neden howling roster onermediniz sorabilirmiyim

Yazan : bulent | Tarih : 29 Nisan 2015, Çarşamba, 15:15:48

Howling +70 takisidir ardeamda magelerden korunmak icin en iyi bonus veren kupe rogue earling dir eme de takabilirsin duruma gore ama tavsiyem varsa +1 +2 re takman

Yazan : Sinan İmam | Tarih : 31 Ekim 2015, Cumartesi, 18:34:58

Blogum için ücretli editör arıyorum. İlgilenirseniz mail adresimden bana dönüş yapın lütfen.

Yorum

*
*