1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız6 Yıldız7 Yıldız8 Yıldız9 Yıldız10 Yıldız (Henüz Puan Verilmemiş)
Loading...

Kingdom Come: Deliverance – İstatistik Rehberi

20 Şubat 2018, Salı, 23:53:10

C2151C01-5926-4D93-89BE-8A96BD7C110C

İstatistikler

Güç(Strength) : Ne kadar güçlü olursanız savaş sırasında o kadar az enerji harcarsınız ancak her şeyden önce güç, taşıma kapasitesini artırır.

Mezarcı(Gravedigger) : Ölü ya da baygın birini taşımak enerji harcamaz ve sadece yarısı kadar yük biner.

Kale(Stronghold) : Rakibin darbesini bloklamak %30 daha az enerji harcar.

Çarpışma Ustası(Clinch Master) : Çarpışma sırasında 3/1 şansta baskın olmanızı sağlar.

Katır 1(Mule I) : 15 miktar daha fazla taşıma sağlar.

Yaban Domuzu(Boar) : Bir rakibe koşarak çarpmak rakibin sağlık ve enerjisini tüketir. Zırh ne kadar ağırsa etki o kadar artar.

Kavrama(Tight Grip) : Savaş sırasında hamle yaparken bile enerji yenilemesi yavaşlamaz.

Kafa Kıran(Headcracker) : Rakibin kafasına yapılan hamle, rakibi %10 daha fazla şansla saf dışı bırakır.

Ağır Hasar(Heavy Swing) : Yapılan saldırı %20 daha fazla hasar verir ancak %10 daha fazla enerji harcar. Yalnızca gerekli güce sahip silahlarda etkilidir.

Katır 2(Mule II) : 20 Miktar daha fazla taşıma sağlar.

Katır 3(Mule III) : 25 Miktar daha fazla taşıma sağlar.

Ürkütücü(Dreadful) : Düşmanın sizinle savaştan kaçınması muhtemeldir. Savaşanlar daha az azimli olacaktır.

Çeviklik(Agility) : Çeviklik,hızın ölçüsüdür. Çeviklik, sadece hızlı koşmak değil aynı zamanda düşmanın saldırılarından kaçınmaya ve daha isabetli yay kullanmaya yarar.

Hafif Siklet(Featherweight) : Düşmek %30 daha az hasara neden olur.

Hızlı Forvet(Fast Striker) : Saldırılar %30 daha az enerji harcar ancak %20 daha az hasar verir. Sadece çeviklik üzerine olan silahlarda etkilidir.

Light Armor(Hafif Zır) : Eğer çelik zırh giymiyorsanız, rakibin saldırılarından sıyrılmak %50 daha kolay olur.

Mükemmel Atış(Perfect Throw) : Kazanan zarı atma şansı artar.

Alay(Taunt) : Savaş sırasında başarılı bir sıyrılma rakibin moralini düşürür.

Kurnaz(Dodger) : Savaş sırasında bir tarafa kaçınmaya izin verir.

Zindelik(Vitality) : Zindelik, karakterin dayanıklılığını belirler. Zindelik ne kadar yüksekse enerji o kadar çabuk yenilenir ve karakter yorulmadan daha uzun süre koşar.

Maratoncu(Marathon Man) : Dava yavaş ama daha uzun süre koşma sağlar. Koşma hızı %20 azalır ancak %20 daha az enerji harcar. Koşucu yeteneği ile kombine edilemez.

Koşucu(Sprinter) : Daha hızlı koşar ancak daha hızlı yorulursunuz. Koşma %20 daha hızlı olur ancak %20 daha fazla enerji harcar. Maratoncu yeteneği ile kombine edilemez.

Thickblooded : Kanama yavaşlar.

Dengeli Beslenme(Balanced Diet) : Eğer çok fazla yemez veya 5 gün boyunca aç kalırsanız çeviklik ve zindelikte +1 bonus alırsınız.

Obur(Human Dustbin) : Açlığınızı herhangi bir şeyle giderebilirsiniz. Yemek zehirlenmesinden ya da çürümüş yiyeceklerden etkilenmezsiniz ancak pozitif bir etkide alamazsınız. Alkolde geçerli değildir.

Çılgın(Berserk) : Canınız minimum seviyeye indiği zaman çıldırırsınız ve enerji yenilenmesi 4 kat hızlanır.

Gözü Dönmüş(Blood Rush) : İlk hedefi yendikten sonra, %50 saldırı bonusu alırsınız ve enerji yenilenmesi 4/1 artar.

Son Nefes(Last Gasp) : Ölümcül bir darbeden hayatta kalırsınız ve canınız %30 yenilenir. Savaşta sadece bir kere aktif olur.

Diriliş(Revenant) : Can kademeli olarak yenilenir.

Konuşma(Speech) : Bu yetenek, karakterin birilerini ikna etmesini, savaştan geri çekilmesini veya sattığı ya da satın aldığı mallar için pazarlık yapmasını sağlar. İnsanlarla konuşarak ya da başarılı iknalar yaparak geliştirilir.

Son Teklif(Final Offer) : Pazarlık sırasında satıcının sabrı taşarsa başka bir teklif vermek için son bir fırsat verir.

Soylu(Highborn) : Soylu ya da zengin insanlarla konuşurken konuşma yeteneği 3 artar. Alt tabaka yeteneği ile aynı anda sahip olunamaz.

Alt Tabaka(Lowborn) : Halk arasındaki kişilerle konuşurken konuşma yeteneği 3 artar. Soylu yeteneği ile aynı anda sahip olunamaz.

Empatik(Empathetic) : Konuşma sırasında konuştuğunuz kişinin istatistiklerini gösterir.

Tatlı Dil(Silver Tongue) : Pazarlık yaparken konuşma yeteneğini arttırır.

Ozan(Troubadour) : Kadınlarla konuşurken %50 daha fazla saygınlığa sahip olursunuz böylece onları daha kolay ikna edebilirsiniz. Yıkanma hizmetlerinden ücretsiz yararlanırsınız.

Güvenilir Aracı(Trustworthy Middleman) : Tüccarlar çalıntı eşyalar almaya daha istekli olurlar.

Karizma(Charisma) : Karizma, insanları etkilemenizi sağlar.

Görünebilirlik(Visibility) : Görünebilirlik çevrede tespit edilebilmenizi sağlar. Daha az görünebilirlik daha zor tespit edilmek demektir. Giydiğiniz kıyafetin rengide görünebilirliğinizi etkiler.

Dikkat Çekicilik(Conspicuousness) : Giydiğiniz kıyafete bağlıdır. Çevrede ön plana çıkmanıza sebep olur.

Ses(Noise) : Giydiğiniz ekipmanlar ses seviyesinizi etkiler. Ses seviyesi arttıkça o kadar kolay tespit edilirsiniz.

Hız(Speed) : Ne kadar hızlı yürüdüğünüz, koştuğunuz ve depar attığınızı etkiler.

1.223 defa okundu.

Yorum

*
*