GTA 5 Online CEO Olma Rehberi

9 Haziran 2016, Perşembe, 1:40:02

gtaceo2

Çıkarmış olduğu büyük güncellemeler ile adını sıkça duyuran GTA 5 Online, son güncellemesi ile iş ve suç dünyasını birleştirerek oyunculara sundu. Artık basit çete savaşlarının yanı sıra kendi suç örgütünüzün Ceo’su olabileceksiniz. Çetenizin yöneticisi olarak gireceğiniz mafya-ticaret ağında bir ofisiniz ve deponuz olabilecek. Kaçak malları al-sat yaparak gelir elde edebilirsiniz.

Öncelikle ofis alabilmek için;

Telefonunuzu açın ve Dynasty 8 Executive websitesine girin. Ofis seçerken şu seçenekler karşınıza çıkacaklar; umarız paranızı ayırmışsınızdır çünkü fiyatlar çok yüksek;

  • Maze Bank Tower: 4 milyon dolar
  • Lombank West: 3.1 milyon dolar
  • Arcadius Business Center: 2.25 milyon dolar
  • Maze Bank West: 1 milyon dolar

Ofisi aldıktan sonra karşınıza, silah deposu, yaşam alanı, güvenli bölüm ve dekor seçenekleri karşınıza çıkıyor. Ayrıca kendi organizasyon isminizi kendiniz verebiliyorsunuz. Ayrıca bir yardımcı asistan kiralayabiliyorsunuz, boş işleri yaptırabilirsiniz ona, ayrıca içeride bedava yiyecek içecek bol bol olacak tam ekiple takılmak isterseniz yeri diyebiliriz.

gtafelony

Paranız gerçekten başta çok olması gerekli neredeyse 7 milyona yakın bir para harcanıyor tüm her şeyi açmak istediğinizde. Ayrıca illa hemen CEO olun demiyoruz, önce CEO olan kişilere ortak olabilirsiniz. Ceo ve Ortak olmanın bazı faydaları var sıralayacak olursak;

GTA 5 Online CEO Olmanın Faydaları

  • Var olan tüm korumalar CEO ve Ortaklarının yanında olacaklar.
  • Ofis ve Depo satın almak, yeni araçların satın alınabilmesi için kilitleri açıyor ve daha bir çok faydalar.

GTA 5 Online CEO Ortağı Olmanın Faydaları

  • Özel Kargo görevleri için sadakat bonusları
  • Sağlık yenilenmesinin artması
  • CEO Ortağı olduğu için RP puanı bonusu artması

SecuroServ bilgisayarınızdan ofisinizi ve depolarınızı yönetebilirsiniz. Görev satın alabilirsiniz. Ofisinizin içerisinde 3D bir harita göreceksiniz o aktif olarak kullanılabiliyor. Ayrıca bu harita üzerinde satın alabileceğiniz depoları da görebilirsiniz.

gtafelonydlcalsat

GTA 5 Online Depolar Hakkında Bilmeniz Gerekenler

  • Aynı anda ancak 5 adet depoya sahip olabilirsiniz.
  • Görev satmak depolardan yapılabiliyor.
  • Satın aldığınız görevlerden elde ettikleriniz depolarda saklanıyor.
  • Küçük depolar sadece 16 adet Özel Kargo kapasiteli
  • Orta büyüklükte olanlar 42 adet Özel Kargo kapasiteli
  • Büyük olanlar ise 111 adet Özel Kargo kapasiteli
  • Ayrıca Depolarınızda araçlarınızı daha da zırhlı bir hale getirip motor güçlendirmesi yaparak hızlandıra biliyorsunuz.

GTA 5 Online Özel Kargo Nasıl Alınır ?

Özel kargo alabilmeniz için ofisiniz içerisindeki SecuroServ bilgisayarını kullanmalısınız. Sayıya göre de zorluk dereceleri değişmektedir.

  • Zorlukları değişkenlik gösteren toplamda 20 adet görev alabilirsiniz.
  • Depolara teslim edilen kutular için ödeme alırsınız aksi takdirde kutu kırıldıysa hiç bir şey alamazsınız.
  • Bir kaç kere Özek Kargo teslimatlarınızı yaptıysanız artık Özel Eşya işine de girebilirsiniz. Özel Eşya da tıpkı kargolar gibi yok edilebilir oluyor.
  • Özel Eşyalar çok daha fazla para getirisi sağlıyor ancak her bir depo için 1 adet özel eşya saklayabilirsiniz. Bunlarda genelde elmaslar, özel saatler, nadir deri gibi eşyalar oluyor
  • Takım koordinasyonlu çalışmalısınız ki 1 eşya 1 kişi tarafından ancak taşınabilir.
  • Bir Özel Kargo topladığınızda oyun içerisindeki tüm oyuncular uyarılıyor bu yüzden sağlam bir savunma yapmaya hazırlıklı olun.
  • Ayrıca ofisinize aldığınız yardımcı asistan oraya süs olarak gelmiyor onu da kullanın bir çok özelliği mevcut.

GTA 5 Online Depolar Nasıl Savunulur ?

Depolarınız başka oyuncular tarafından yok edilemez, oyun böyle bir şeye izin vermiyor. Yani onların girmelerinin yolları yok, ancak Los Santos şehrinin çeteleri tarafından saldırıya uğrayabilir. Ne kadar çok malları stoklarsanız o kadar çok dikkat çekmeye başlarsınız bu yüzden hamlelerinizi akıllı kullanın. Eğer bir çete sizin deponuza saldırıyor ise o an oyunda ne yapıyorsanız bırakın ve gidip deponuzu kurtarın bunu kesinlikle birazdan giderim falan diye düşünmeyin emekleriniz boşa gider.

Ayrıca savunma yapamazsanız da mallarınızın bir çoğunu çalarlar ve yine bir sürü emek boşa gidebilir.

7.116 defa okundu. Etiketler: , , , , , ,

Yorum

*
*