1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız6 Yıldız7 Yıldız8 Yıldız9 Yıldız10 Yıldız (1 Kişi oy verdi, 10 üzerinden ortalama puan: 10,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...

Grand Theft Auto 5 Heist/Soygun Görevleri Rehberi

13 Mart 2015, Cuma, 14:42:44

gta5heists

GTA 5’te bilindiği üzere çoğu şey paraya dayanıyor. En güzel silahları, evleri ve arabaları oyun içerisindeki paralarınız ile alıyorsunuz. Bunun için oyunda para kazanmak oyuncular için oldukça önemli. Oyun içinde yapılan son bir güncelleme ile Heist isimli görevler oyuna dahil oldu. Bu görevler ile kısa sürede iyi paralar kazanabilmektesiniz. Bu yazımızda bu görevleri nasıl daha kolay yapabileceğinizi bulabilirsiniz.

1-) The Jewel Store Job / Mücevher Mağazası Soygunu

gta5jewelstorejob

-Öncelikle Hacker olarak Rickie Lukens’ı alın. Diğer hackerlardan daha iyi bir soygun zamanını size sağlayacaktır.

– Gunman olarak Packie McReary iyi bir tercih olacaktır. Fakat bu karakteri seçebilmeniz için öncelikle ona bir mağaza soyma event’inde yardım etmeniz gerekli aksi taktirde heist görevinde bu karakteri seçemezsiniz. Neredeyse Gustavo Mota kadar iyi bir tetikçi olan Packie aynı zamanda Gustavo’dan %2 daha ucuzdur. Norm Richars’ı seçerseniz kaçış sırasında öldüğünden dolayı onun payını da alabilirsiniz.

-Sürücü olarak Karim Denz en iyi tercih olacaktır. Bunun sebebi her ne kadar diğer sürücüler kadar yetenekli olmasa ve zor bir kovalamaca yaşatsa da sizden daha az bir para alacaktır.

2-) The Merryweather Heist

gta5weatherzero

-Bu soygun görevi ile söylenecek çok fazla bir şey yok çünkü bu görevde hiçbir şekilde beş kuruş kazanamıyorsunuz. Onun için istediğiniz ekibi toplayın ve dilerseniz yapın.

Toplam Kazanç: ”0” dolar 😀

3-) The Paleto Score

paletoscore

-Eğer 1. soygun görevi olan mücevher mağazası soygununda silahlı soyguncu/gunman olarak Packie’yi seçtiyseniz kesinlikle bu görevde de onu seçin. Çünkü bu görevde statlarının yükseldiğini ve daha yetenekli bir soyguncu olduğunu göreceksiniz.

-Bu görevde Norm Richards ve ya Daryl Johns’u seçerseniz görev sırasında bu 2 karakteri de terk etmeye zorlanacaksınız. Daha fazla kazanmak için bu 2 karakterden birini seçebilirsiniz.

Toplam Kazanç: Total para kazancı 8 Milyon doların üzerinde olursa Trevor, Michael ve Franklin 440 bin dolar civarında paranın sahibi olacak.

4-) The Bureau Raid 

raid

-Bu görevde Roof entry’i seçmenizi öneririz. Çatıdan girmek size avantaj sağlayacaktır.

-Hacker olarak Rickie Lukens en iyi tercih olacaktır. Silahlı soyguncu/gunman olarak ise Norm Richards’ı seçin.

-Sürücü olarak ise Taliana Martinez bu görev için en iyi sürücü adayı. Yalnız bu karakterde normalde kapalı bir karakter yani aktif edebilmek için kendisine ait özel görevi yapmanız gerekiyor. Northeast yani kuzeydoğu otoyoluna gidip bir şekilde ona ulaşmalı ve görevi yerine getirmelisiniz. Sürücülerin içerisinde en iyilerden birisi olan Taliana gerçekten hem ucuz hem de oldukça usta bir sürücü. Ücreti Eddie Toh’dan %9 daha ucuz. Eğer Taliana Martinez aktif değil ve uğraşamam diyorsanız sürücü olarak Karim Denz’i seçin.

-Bunun dışında başlangıçta Option A’yı seçerseniz Option B’den daha az bir miktarı elde etmiş olacaksınız ve Norm Richards ölecek.

Toplam Kazanç: Michael hiçbir kazanç elde edemeyecek fakat Franklin 240 bin dolar civarında bir para kazanacak.

5-) The Big Score

bigscore

-Öncelikle Option B’yi seçmenizi öneririz. Böylelikle her karakter için yaklaşık $41,664,000 elde etme şansına sahip olacaksınız.

-Birinci sürücü olarak Taliana Martinez’i alın. Hem iyi bir helikopter pilotu olan Taliana sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Ayrıca ana paradan sadece %5 alacaktır. İkinci sürücü olarak Karim Denz’i alın. Karim Denz treni sürecektir.

-Bu soygun görevinde gunman ise çok önemli değil herhangi bir sıradan ucuz soyguncuyu alabilirsiniz.

-Eğer Option A’yı seçtiyseniz kişi başına maksimum  $34,892,000 alacaksınız. Gene B seçeneğinde olduğu gibi burada da Taliana ve Karim’i sürücü olarak alın. Gunman olarak ise Packie ya da Chef en iyi tercihler olacaktır. 2. Gunman olarak ise Norm ya da Daryl’i alın. Böylelikle bu soygun görevinden en yüksek miktarları kazanabileceksiniz. Hacker olarak ise Rickie Lukens en iyi tercih olacaktır.

Toplam Kazanç: Trevor, Michael ve Franklin 41 milyon doların üzerinde bir kazanç elde eder.

22.618 defa okundu. Etiketler: , , , , ,

Yorum

Yazan : Fatih bayrakdar | Tarih : 13 Ağustos 2015, Perşembe, 10:17:26

Ya bazi crew leri acmak onlara ait gorev yapcakmisiz onlari ben bulamadim otoyola falan gttim yok 1. Soygundaki adami nerde bulcam mesela ?

Yorum

*
*