Drakensang Online Oyunu Rehberi-Bilgiler

6 Temmuz 2012, Cuma, 12:21:56

Drakensang oyunu Bigpoint tarafından çıkarılmış bir çeşit mmo aksiyon oyundur. Son zamanlarda yıldızı parlayan Bigpoint gene yükleme gerektirmeyen bir oyunla karşımıza çıkmış. Bu sefer oyunun başında seçtiğiniz ve zamanla şekillendirdiğiniz karakterinizle arenadan arenaya, zindandan zindana büyük bir maceraya çıkıyorsunuz. Oyun görünüm olarak hemen hemen Diablo’nun bir kopyası gibi. Kalabalık bir online kitleye de sahip olması oyunu daha da güzel bir hale sokuyor. Oyundaki grup sistemi ise oldukça başarılı. Arkadaşlarınızla grup olup Ander dünyasında maceralar yaşayabilirsiniz.

Oyun Hakkında Genel Bilgiler

Oyunda 3 karakter sınıfı bulunuyor. Bunlar;

Ejderha Savaşcısı:Ejderha savaşcı yüksek zırh ve vuruş gücü ile dayanıklı bir savaşcıdır. Drakensang oyununa benzer oyunlarda genellikle bu karakterin karşılığı barbariandır. Ejderha savaşcısı melee ataklar yapabilir ve düşmanlarına ciddi hasarlar verebilir. Ayrıca en fazla Can puanına sahip olabilen karakter sınıfıdır.

Çember Büyücüsü:Çember büyücüsü yapmış olduğu büyüler ile düşmanlarına ciddi hasarlar verebilen eğlenceli bir karakter sınıfıdır. Özellikle savaşırken görsellik arayanlar için bu karakter sınıfı vazgeçilmezdir. Ayrıca düşmanlarına uzaktan vurabilmesi en büyük avantajıdır. İyi kombine edilmiş bir çember büyücüsü gerçekten tehlikeli olabilir. Ateş,buz ve toprak gibi elementleri kullanarak büyülerini yapar. Ayrıca anlık ışınlanmalar yapabilmesi. Çok büyük bir avantajıdır. Drakensang benzeri oyunlarda bu sınıfın karşılığı magician’dır.

Korucu:Korucu okçu sınıfıdır. Atmış olduğu çeşitli ok skilleri ile düşmanlarına ciddi hasarlar verebilir. Kurmuş olduğu tuzaklar ve uzaktan atmış olduğu oklar ile tehlikeli bir avcıdır. Uzaktan vurabilmesi canavarlar daha ona gelmeden canavarların  ölmesini bile sağlayabilir.

Yıllar önce, Drakensang‘ın bu efsanevi dünyasına kötülük hakimdi. Herşeyi kendi amaçları için kullanan ve dünyayı karanlığa bölen bu güç ile beraber karanlık yaratıklar da bulunuyordu. Bir süre sonra bu karanlık güç insanlar tarafından alt edildi ve tarihin karanlık bölümlerinde kayboldular.

Ancak karanlık yaratıklar bir şekilde, hapsoldukları bu karanlıktan kurtularak tekrar ortaya çıktılar ve eskiden onların olan herşeyi geri almaya ant içtiler. İnsanlar da bu karanlık güce karşı, atalarının yaptığı gibi karşı koymayı amaç edindiler ve normal hayatlarını bir kenara bırakıp savaş hazırlıklarına başladılar. Yıllar önce insanlar tarafından alt edilen karanlık yaratıklar, insanların hükmünü sonlandırmak için mücadelelerini sürdürüyorlar.

Yıllarca tarihin karanlığında hapsolan ve onu bu karanlığa hapseden insanlardan öc alacağı günü bekleyen biri daha var, tüm bu karanlığın başı olan Ejderha!

Gücünün sınırı olmayan Ejderha, hapsolduğu durumdan kurtularak insanlara karşı bir savaş başlattı. Emrindeki karanlık yaratıklar ile köylere ve yerleşim yerlerine saldırarak büyük zararlara yol açtı. Bu duruma hazırlıksız olan insanlar ise karşı koymak için ellerindeki herşey ile savaşa giriştiler. İnsanlar artık büyük bir tehlike altındaydı. Çünkü Ejderha şimdi çok daha güçlü ve çok daha hırslıydı!

Oyunun Videosu

Drakensang Oyununun İntrosu:

6.427 defa okundu.

Yorum

*
*