Drakensang Andermant Kazanma Rehberi

12 Temmuz 2012, Perşembe, 21:27:43

Bilindiği üzere Drakensang Online Free 2 Play bir oyun.Ancak diğer Free 2 play oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da oyun içinde alınabilen birçok özel eşya ve özellik bulunmakta.Bu özel eşyaları ve özellikleri Andermant isimli oyun parasıyla almaktasınız.

Andermant Drakensang oyununda birçok özel ve elit  eşyaya sahip olmanız için gerekli para birimidir.Andermant ile Kahramanınıza özel eşyalar satın alabilir ve diğer oyuncuların önüne geçebilirsiniz.Kısacası bu oyunun en değerli para birimi Andermanttır.Andermantla birçok özel nesne alarak vuruş ve kalkan puanınızı yükseltebilirsiniz.

Sahip olduğunuz Andermant miktarı ekranın sol üst kısmında gözükmektedir.

Peki bu Andermant’ı nasıl elde edebilirim?

Andermantı çeşitli görevleri yerine getirdiğinizde ve çeşitli npcleri kestiğinizde kazanabilirsiniz.Bunun yanında gerçek parayla da Andermantı rahatlıkla elde edebilirsiniz.Oyunun başında elde edilmesi güç olan Andermant ilerleyen seviyelerde çıkan Npclerden daha fazla ve bol miktarda düşmektedir.Oyunda sabırlı olmalısınız ve kesinlikle hile gibi illegal yollara bulaşmamanızı tavsiye ederim.Özenle oynadığınız  hesabınız zamanla  andermantı bol güçlü bir hesap olacaktır.

10.026 defa okundu.

Yorum

Yazan : Harika | Tarih : 11 Ekim 2012, Perşembe, 14:08:45

Çok teşekkür ederim, ve ayrıca resimdeki büyücü seninse çok güzelmiş… 😀

Yazan : mustafa | Tarih : 9 Ocak 2013, Çarşamba, 7:38:17

ama olum bazen zor çıkıyo

Yazan : muho_ali-2121@hotmconail.com | Tarih : 19 Nisan 2014, Cumartesi, 12:55:01

antermam kazamak istiyom hemebn

Yazan : muho_ali-2121 | Tarih : 1 Mayıs 2014, Perşembe, 11:39:59

65878390 antemaneklemek istiyom

Yazan : melisa33 | Tarih : 29 Temmuz 2014, Salı, 18:26:50

lütfen gelsin size inanıyorum

Yazan : ßétalar | Tarih : 9 Haziran 2015, Salı, 10:30:06

oyundaki nikim ßétalar server Werian

Level:25
Rütbe: Acemi Franksiyon şövalyesi

OKÇUYUM temel hasar 210-230 oynamak isteyenleri beklerim

Yorum

*
*